This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Magyarországon mindenki szófosó [18+]

Illustration for article titled Magyarországon mindenki szófosó [18+]

Az oké, hogy az átlagos magyar újságíró kérdése öt mondatos és nincsen benne kérdő hangsúly, de nálunk még a fociultrák is jobban szeretik a szövegtengert mondjuk a verekedésnél. A Fradi meccsén bizarr hosszúságú üzenetet emeltek a magasba.

Advertisement

Így hangzott a teljes üzenet, ha nem lenne kedved kibogarászni a képről:

Csányi és a slepp: köszönjük a csodálatos reformokat. Kirakatcsapataink félelmetes európai kupaszereplését. A bundázó játékosokat, bírókat, futballvezetőket. A kabaréba illő jegyvásárlási lehetőségeket. A szurkolók tovább kriminalizálását. A tovább csökkenő nézőszámokat. Az egészséges családmodell megszégyenítését. A sportdiplomáciánk további mélyrepülését. Akkor kik is a magyar futball szégyenteljes károkozói???

Advertisement

Mi lesz ennek a vége? Azt fogják skandálni, hogy "ÚJPESTI MÉLYREPÜLŐ SPORTDIPLOMATÁK, BASSZÁTOK AZ ANYÁTOK"? Meg hogy "KI NEM UGRÁL, AZ ELVISELHETETLEN MÉRTÉKBEN NÖVELI A SZURKOLÓK TERHEIT, ÉS VELÜNK AKARJA MEGFIZETTETNI A RENDSZERVÁLTÁS SZÁMLÁJÁT". Arról nem is beszélve, hogy "ÜRES A HORDÓ, REPÜL A KORSÓ, MINDENKI FEKSZIK AZ ALKOHOLTÓL, MICSODA ÁLMOK, MICSODA LÁNYOK, MINDENKIT KRIMINALIZÁLNAK A CSEPELI SRÁCOK."

Amúgy meg egyet nem értek, hogy az MLSZ mivel szégyenítette meg az egészséges családmodellt? Az ultrák általában szélsőjobbosok, úgyhogy ez tuti valami buzizás lesz, mert őket ez a téma jobban érdekli a csajozásnál is. De mit követhetett el családmodellügyben az MLSZ? Elfogadhatónak nevezték egy ivarérett férfi és egy labda együttélését? Engedélyezték a jegyvásárlást homoszexuálisoknak is? Aki érti ezt a célzást, legyen szíves, írja meg válaszban.

Share This Story

Get our newsletter