Négy budapesti és nyolc vidéki multiplexben lesz látható a Monty Python Live című utolsó, a londoni O2 arénában július 1-jén előadandó produkció. Nem élőben, egy-másfél hónappal később, de az is valami. Vagy ha úgy tetszik, egyáltalán nem kevés.

Advertisement

A hír, hogy lesz ez az újra összeállós balhé, tavaly novemberben hozta rá a boldogságfrászt a rajongókra, a jegyek nem kevesebb, mint 43,5 másodperc alatt fogytak el állítólag. Klág exkolléga még bő fél éve szedett össze egy csomó tudnivalót, kattintsatok csak át.

Advertisement

A magyarországi vetítéseket a Cinema City szervezi, a műsort Galla Miklós magyar szövegével feliratozzák. Az előadások augusztus 7-én, 9-én és 15-én Budapesten a Cinema City Aréna, WestEnd, Allee és MOM Park mozikban, vidéken a Cinema City Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Székesfehérvár és Pécs multiplexeiben lesznek.

John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones korábban azt közölte, hogy az előadásban a Monty Python csoport legjobb pillanatait akarják visszahozni, ugyanakkor modern, alkalmi, vérbeli elemeket is kevernek a műsorba, és a bevált sikerszámokon kívül még sohasem játszott kabaréjelenetek is lesznek.

Advertisement

A mozijegyek mától a Cinema City oldalán vagy a kijelölt mozik pénztárában kaphatóak.

[MTI]

Share This Story

Get our newsletter