Négy budapesti és nyolc vidéki multiplexben lesz látható a Monty Python Live című utolsó, a londoni O2 arénában július 1-jén előadandó produkció. Nem élőben, egy-másfél hónappal később, de az is valami. Vagy ha úgy tetszik, egyáltalán nem kevés.

A hír, hogy lesz ez az újra összeállós balhé, tavaly novemberben hozta rá a boldogságfrászt a rajongókra, a jegyek nem kevesebb, mint 43,5 másodperc alatt fogytak el állítólag. Klág exkolléga még bő fél éve szedett össze egy csomó tudnivalót, kattintsatok csak át.

A magyarországi vetítéseket a Cinema City szervezi, a műsort Galla Miklós magyar szövegével feliratozzák. Az előadások augusztus 7-én, 9-én és 15-én Budapesten a Cinema City Aréna, WestEnd, Allee és MOM Park mozikban, vidéken a Cinema City Debrecen, Győr, Kaposvár, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Székesfehérvár és Pécs multiplexeiben lesznek.

Advertisement

John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones korábban azt közölte, hogy az előadásban a Monty Python csoport legjobb pillanatait akarják visszahozni, ugyanakkor modern, alkalmi, vérbeli elemeket is kevernek a műsorba, és a bevált sikerszámokon kívül még sohasem játszott kabaréjelenetek is lesznek.

A mozijegyek mától a Cinema City oldalán vagy a kijelölt mozik pénztárában kaphatóak.

Advertisement

[MTI]