Olyan ez, mint amikor egy pornószínészi szépségű bajor menyecske eléd teszi a sört és ezzel a mozdulatával úgy elbűvöl, hogy csak az ötödik korty után jössz rá, hogy tulajdonképpen mit is iszol. A tegnapi nap legkülönösebb találata számomra egyértelműen a lehengerlő iszlám összefogásvideó volt, benne is a bülbül-szavú lányok, kik szebbek, mint tündöklő nap a fényes égen.

Advertisement

A hölgyek, kikről a Magyar utca "nemileg-szakmailag kitenyésztett" lányai jutottak eszembe, egyszerűen fél napra elterelték a figyelmem arról, hogy pólójukon a népszerű magyar származású zsidó dizájner, Calvin Klein neve díszeleg.

Advertisement

Aki eddig azt hitte, hogy ez az egész csak vicc, vagy terelés, nos annak itt az ékes bizonyíték, ez a klip valóban a megbékélésről szól. Zsidóval reklámozni az iszlámot igazán szép dolog.

Advertisement

Kíváncsian várom a Mazsihisz válaszvideóját, vajon milyen híres muzulmán magyarral villantanak a ruháikon? Mondjuk Germanus Gyulával, aki egyszerre volt zsidó, magyar és muszlim? Na ennél varrjanak trükkösebb nevet pólóikra Harun Yahya szűz homlokú leányai, kiknek orcáin nyílik a legszebb rózsaszál.

Share This Story

Get our newsletter