Nem vicc, most j√∂tt k√∂zlem√©nyben. Kis√©rletk√©ppen most te d√∂ntheted el, merre forduljon a piros-feh√©r-z√∂ld rak√©ta orra! √ćrj korm√°nystrat√©gi√°t!

K√ĖZLEM√ČNY

Elk√©sz√ľlt a Nemzeti Ňįrstrat√©gia terve

A Nemzeti Fejleszt√©si Miniszt√©rium nemr√©giben elŇĎk√©sz√≠tette a 2014-2020 k√∂z√∂tti idŇĎszakra vonatkoz√≥ Nemzeti Ňįrstrat√©gi√°t, amelyet a k√∂zelj√∂vŇĎben a korm√°ny el√© terjeszt ‚Äď mondta el Solym√°r K√°roly Bal√°zs, a Nemzeti Fejleszt√©si Miniszt√©rium infokommunik√°ci√≥√©rt felelŇĎs helyettes √°llamtitk√°ra 2013. okt√≥ber 9-√©n, Budapesten, a Magyar Ňįripari Klaszter (HUNSPACE) konferenci√°j√°n.

A f√ľlkeforradalom √≥ta tal√°n ez volt a legerŇĎsebb nyit√≥mondat korm√°nyzati sajt√≥k√∂zlem√©nyben. Annyira erŇĎs, hogy nem is akartam egy betŇĪnyit sem tov√°bb olvasni, hanem egybŇĎl hozz√°tok fordulok, hogy j√°tssszunk egyet. A j√°t√©k annyi, hogy folytasd a sajt√≥k√∂zlem√©nyt, elk√©pzelve, hogy az eddigi tapasztalataid alapj√°n mik lehetnek a korm√°ny Nemzeti Ňįrstrat√©gi√°j√°ban!

Szavazati jogot a k√©sŇĎbb felfedezendŇĎ bolyg√≥k lak√≥inak? 20 sz√°zal√©kos napfolttev√©kenys√©g-cs√∂kkent√©st? A Jupiter az √ļj Moszkva, nek√ľnk egy g√°zbolyg√≥r√≥l ne dirig√°ljanak? Zsig√≥ R√≥bert-kl√≥nok mŇĪvelik meg Mars felsz√≠n√©t? Ki tudja, mi van a Nemzeti Ňįrstrat√©gi√°ban? Rem√©lem, te igen.

[fotó: lhsn.hu]