A magyar jobboldali médiatörténet legbátrabb termékelhelyezése esett meg vasárnap este. És színpadra lépett a legjobb magyar Deutsch Tamás-imitátor is.

Eleve furcsa dolog a Sztárban sztár, hiszen ez egy olyan, szándékosan tréfálkozó magyar hírességeket plusz magyar zsűrit felsorakoztató szórakoztató műsor, ami mindezek ellenére egy csomószor tényleg tök vicces. Tegnap jó, sőt szuper volt például Gáspár Laci Michael Jacksonként, pedig elsőre ki sem szúrtam, amit az mno.hu-s Földi Bence igen: miszerint Magyar Időket olvasott a színpadon.

Gáspár ugyanis a Black Or White-ot adta elő a mestertől, a színpadi show pedig igyekezett felidézni a szám eredeti, híres klipjét,

aminek az elején Macaulay “Sose Mertem Kiejteni a Kereszteved” Culkin pont úgy készíti ki a hülye apját, mint az a korábbi kisfiú a Twisted Sister We’re Not Gonna Take It-jének a klipjében.

Szóval jöttek egymás után a klip motívumai, így az újságolvasás is, méghozzá a kormány félhivatalos lapjával. Azért ahhoz konkurens Magyar Nemzet-esnek kell lenni, hogy ezt valaki kapásból észrevegye, pedig én is tök nagy képernyőn néztem!

Advertisement

Ugyanez így nézett ki az eredeti Jackson-klipben. (A lap címét a pixelesség meg a vakondszemeim miatt nem tudtam elolvasni):

Advertisement

Az viszont annál inkább feltűnt, hogy Gáspár Laci micsoda príma Deutsch Tamás-imitátorra nőtte ki magát.

Advertisement

Pedig úgy tűnt, hogy Puzsér Róberttel ebben a sportágban senki sem veheti föl a versenyt. Íme Utilitywarrior mára klasszikussá vált leleplezéső fotósorozata Puzsér átalakulásáról:

Advertisement

Advertisement

Nem rossz, sőt hátborzongató, de a pár nap alatt megoldható arcszőrzetet nem nézve szerintem Gáspár is bármikor helyettesíthetné Deutschot:

Advertisement

Gáspár Laci annyival izgalmasabb imitátor, hogy ő finom, alig észrevehető Terry Black-es és Hevesi Tamás-os árnyalatokat is megjelenít közben. Ettől szép a művészet!