This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Magyar film előzetesében haknizik a 444 riportere!

Illustration for article titled Magyar film előzetesében haknizik a 444 riportere!

Kikerült az első előzetesszerű dolog Zomborácz Virág Utóélet című filmjéhez, vagyis nem is tudom pontosan hogy mi a túró ez, a lényeg az, hogy olyan mint az IndexVideós riportok voltak, főleg azért, mert feltűnik benne Tamás Bence Gáspár, aki Pécs lakosait kérdezgeti arról, hogy tudnak-e a forgatásról.

Advertisement

Az előzetes nem kizárólag villáminterjúkból áll, hanem lehet látni pár felvételt az Utóélet készítéséről is. Van például benne nőket markolászó Batman, Gálffi László színészt sminkelik, meg van egy vörösre világított halloweeni bárjelenet amiben egy csomó unott lány táncol, egy pillanat erejéig el lehet kapni Zomboráczot is. Ezt a pillanatot sikerült screenshotolni is.

Advertisement

Zomborácz Virágnak - aki az origo filmes rovatánál akkora imádat tárgya, mint az Istenek a fejükre estekben a kólásüveg - ez lesz az első játékfilmje. Ő volt az egyik első rendező, aki támogatást kapott az Andy Vajna-féle finanszírozási rendszerben. Korábban olyan rövidfilmeket készített, mint a Valami kék vagy A macska szerepe a francia irodalomban.

Advertisement

Az Utóéletet februárban kezdték el forgatni, jelenleg az utómunkája folyik. Zomborácz saját szavai szerint arról fog szólni, hogy egy fiú nem igazán jön ki az apjával, kicsit meg is könnyebbül, amikor meghal, de aztán mindenhol a szellemét kezdi látni. A film operatőre Pohárnok Gergő volt, a főszerepeket Petrik Andrea és Kristóf Marci játssza.

Share This Story

Get our newsletter