Macskapisiszaga van az új Dell-laptopnak

Nem feature, hanem bug. A Latitute 6430u több vásárlója is arra panaszkodott, hogy a dobozból előszedett gépnek erős macskahúgyszaga van. A Dell szerint nem veszélyezteti az emberek egészségét a dolog.

A Dell mérnökei kizárták a biológiai fertőzés veszélyét és csak annyit mondtak, hogy valami történhetett a gyártásnál.

Advertisement

Más típusokkal nincsen ilyen probléma.

A Dell munkatársai először a sűrített levegős tisztítást ajánlották megoldásnak, de az sem segített igazán. Egy géptulajdonos felvetette, hogy esetleg a túlmelegedő polimerborítás adhat ki ilyen szagot, és lehet, hogy veszélyes lehet az emberekre is. A Dell megnyugtatott mindenkit, hogy erről szó sincsen.

Az első panaszok júniusban érkeztek, többen is kifogásolták az új gépek szagát. Sokan azt hitték, hogy a saját macskájuk tett valamit az ultrabookkal, de amikor kicseréltették a szervízben, a vadiúj masinának is pontosan olyan ocsmány illata volt.

Azért írom, hogy ocsmány, mert nekem is van macskám, és miskárolás előtt olyan büdöseket pössentett a lakásban, hogy napokig szellőztetni kellett. Igaz, akkor olyan szemét is volt, hogy képes volt véresre karmolni a lábam csak úgy brahiból, meg éjszakánk azzal kelteni, hogy bekarmol a paplan alá. Most hogy nincsenek heréi, lényegesen kisebb az arca.

Advertisement

[BBC]

Share This Story

Get our newsletter