Te mit tennél meg azért, hogy belekerülj az újságba? Horgas Eszter szexfuvolás például kiszivárogtatta a Storynak, hogy mit írt neki Vukán a végrendeletében.

Hónapok óta pörög a sztori, hogy a híres zeneszerző-zenész-fogorvos a vagyona felét, százmillió forintos értéket hagyott Horgas Eszter fuvolaművészre, aki saját magát az idős mester múzsájának nevezi.

Vukán egyébként szerzőtársa volt Horgas író apjának, így gyerekkora óta ismerte a lányt.

Eleve gondok adódtak a végrendelet érvényességével, amit Vukán külföldön élő unokahúga is megtámadott. Talán ez, de valószínűleg az újságba kerülés vágya vezette Horgast, amikor most, egészen példátlan módon, kiszivárogtatott egy mondatot a végrendeletből a bulvármagazinnak.

Maci-muci, egy halálraítéltnek is lehet utolsó kívánsága, kérlek, ezt most vedd nagyon komolyan.

Így szól a mondat.

Az utána következő cikkben Horgas végig azt taglalja, Vukán mennyire szerelmes volt belé. Még azt is megtudjuk, hogy a temetését a végrendeletben részletesen megtervező Vukán a Horgastól kapott plüsskaticát rakatta az urnájára.

Advertisement

Mit mondhatnék erre, nem irigylem azt, aki bizalmas viszonyba kerül Horgas Eszterrel, a dolgokat ennyi erővel ki is plakátolhatná a Nagykörúton.

Ja és a vicc az, ezzel az izmozással a Story 46-47. oldalára sikerült csak bekerülnie.