Pompás idő lesz ma: "napos időre számíthatunk, a megnövekvő gomolyokból csak északon alakul ki egy-egy frissítő zápor, zivatar. 25 és 30 fok közé melegszik a levegő." Arra kértünk benneteket tegnap is, hogy ajánlatok hozzá zenét (bár akkor még sokkal kánikulásabbnak ígérték). Ez lett a vége.

Ugyanis a csütörtöki szép időt a Lovin Spoonful nyári slágerével és énekesük pompás pofaszakállával illusztráltuk. Ez olyan feldobott labda volt, hogy zeneajánlgatás helyett (ami az eredeti célja lenne a zenés időjárásjelentésnek) a kommentek a szépséges arcszőrzetekről kezdtek szólni, hogy vajon Michel Micombero, Burundi diktátoráé vagy Giró-Szász András kormányszóvivőé nemesebb-e.

Advertisement

Igy került szóba a Mungo Jerry együttes (kösz ezsemfontos!), melynek énekese a fenti videó nyitóképén úgy néz ki, mintha Laár András épp farkasemberré alakulna. Igaz, Ray Dorset pofaszakálla valóban nagyobb mint John Sebastiané, de semmiképp nem szebb.

Advertisement

Viszont remek nyári slágerük pont passzol a mai időjáráshoz. És milyen zene passzol a holnapihoz, mely állítólag épp olyan lesz mint a pénteki, ugyanis:

"Pénteken és szombaton is napos időre számíthatunk, a megnövekvő gomolyokból csak északon alakul ki egy-egy frissítő zápor, zivatar. 25 és 30 fok közé melegszik a levegő."

Advertisement

Na milyen zenével jelentsünk időjárást holnap hajnalban?