This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ma egy beteg kisgyerek kívánságára San Franciscóból Gotham városa lesz

Illustration for article titled Ma egy beteg kisgyerek kívánságára San Franciscóból Gotham városa lesz

Az amerikai Dévényi Tibi-szervezet elintézte, hogy az ötéves Miles egy napra Batkid lehessen. San Franciscóból Gotham lesz, Milesból pedig a Denevérember segédje, aki bűntényeket fog megoldani és a végén megkapja a polgármestertől a város kulcsát.

Advertisement

A Make A Wish-alapítvány még októberben leírta, pontosan mi fog történni a mai napon:

San Francisco rendőrfönöke azzal kezdi a napot, hogy felhívást intéz a lakossághoz. Tudja bárki, hogy hol van Batman és Batkid? Segíteniük kell elkapni Gotham legelvetemültebb gazembereit!

Batkid és Batman megment egy bajba jutott nőt a villamossíneknél.

Elkapják a Riddlert, miközben éppen próbál egy bankot rabolni.

Megebédel a Burger Barban.

Ebéd után a rendőrfőnök kérésére lenéz az utcára, ahol azt látja, hogy rengeteg járókelő kéri az ő segítségét, mert a Pingvin elrabolta a város híres kabalaállatát!

A téren megjelenik a Batmobil és elkezdődik a hajsza.

Miután sikerült megcsípni a Pingvint, San Francisco polgármestere és a rendőrfönök egy hatalmas tömeg előtt gratulálnak neki a bátor tetteiért és Miles, elnézést, Batkid megkapja a város kulcsát.

Advertisement

Oké, hát én szentimentális vagyok amúgy is, de amikor ezt legépeltem, már megint sikerült elgyengülnöm. Nagyon szép abba belegondolni, hogy egy csomó önkéntes, a város vezetésével karöltve csak azon dolgozik, hogy egy ötéves, leukámis kisfiú egy napra úgy érezze magát, hogy Gotham utcáin harcol a bűnözők ellen, akkor belőlem is ki jön Hallmark Channel-néző.

Illustration for article titled Ma egy beteg kisgyerek kívánságára San Franciscóból Gotham városa lesz
Advertisement

Az egész dolog ma történik, úgyhogy ha valaki azt látja az interneten, hogy egy Batmannek öltözött felnőtt férfi és egy őrülten vigyorgó kisgyerek rohangál San Francisco utcáin, az ne lepődjön meg. Ahogy egyébként Miles meg fog, ugyanis az esemény szervezője szerint a kisfiú csak nagyjából sejti, hogy mi fog történni vele, de a részleteket ő sem tudja.

Az esemény annyira népszerű lett, hogy az egyik tömegjelenethez már nem is várnak önkénteseket.

Share This Story

Get our newsletter