This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ma absztrakt zaj zúg majd a Capellában

Az egyhetes UH Fest kísérleti zenei fesztivál mai helyszíne a legszokatlanabb, a további koncertek bevált koncerthelyeken lesznek.

Advertisement

A négy év után újra megrendeztett fesztivál múlt vasárnap indult, de a java még hátravan, hiszen egészen vasárnapig lesznek programok esténként. A nemzetközi és a hazai undergroundból érkező fellépők között főként a kísérleti zenék iránt kitartóan érdeklődők találnak ismerős neveket, de ez nem azt jelenti, hogy csak nekik érdemes megnézni őket.

Minden nap máshol lesznek koncertek, így a Toldiban, az A38-on, a Trafóban is, az egyetlen rendhagyó a Capella melegbár lesz ma este, ahol a kelet-európai kísérleti zenékre szakosodott, prágai Baba Vanga kiadó előadói lépnek fel, mint a bécsi Superskin is.

Advertisement

A további napokon egyebek között fellép a KTL, Philip Jeck, Vatican Shadow, Lorenzo Senni és még sokan mások, a teljes program itt látható.

Share This Story

Get our newsletter