This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lukasenko is rohadt nagy halat fogott, Orbán eltaktikázta magát

Illustration for article titled Lukasenko is rohadt nagy halat fogott, Orbán eltaktikázta magát

Az nem lehet véletlen, hogy három politikus is kapitális halat fogott egy héten belül. Putyin csukája és Gyurcsány pontya után itt van Lukasenko harcsája. De hol marad a lagzira készülő Orbán?

Advertisement
Advertisement

Alexander Lukasenko elnök bejelentette, hogy 57 kilós harcsát fogott - twittelte ki egy BBC-tudósító.

Orbán Viktor megmagyarázhatatlan okokból lemaradt a Keleti Pecásvonatról, pedig nagyon is fel szeretett volna ülni rá. Ehhez képest horgászügyben teljesen passzív maradt, miközben Gyurcsány ott pózol Orbán két reménybeli szövetségesével, Vlagyimir Putyinnal és Lukasenkóval. A Tábornokra eddig nem voltak jellemzők az ilyen kihagyások meg ütemtévesztések. Hol marad a videó a nagy fogásról, amit személyesen Pintér Sándor szákol meg, miközben Tarlós Istvánnak a csontkukac és a csalinak szánt büdös máj marad? Vagy egy felvétel arról, hogy Szijjártó Péter éppen visszaúszik Orbánhoz szájában a bottal, amikor megtámadja egy hatalmas csuka, akivel szemben Hajdu János TEK-vezér kényszerítő intézkedést alkalmaz? Egyelőre csak reménykedni tudok, hogy a Királyi Esküvő nem vonja el Orbánt az igazán fontos ügyektől.

Share This Story

Get our newsletter