This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Londoni Tűzoltóság: Ne dugja a péniszét a kenyérpirítóba!

Illustration for article titled Londoni Tűzoltóság: Ne dugja a péniszét a kenyérpirítóba!

A fenti szövegű twitet posztolta ki a londoni tűzoltóság. Arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a britek túl gyakran dugják a kiálló részeiket nem a célra szolgáló helyekre, hogy utána tűzoltót hívjanak. Ami drága játék.

Advertisement

"Nem tudom, hogy a Szürke ötven árnyalata-effektus okozza-e, de úgy tűnik egyre több olyan esetünk van, amiben bilincs, vagy hasonló eszköz szerepel - mondja Dave Brown a tűzoltóság hivatalos közleményében. Azon borultak ki, hogy három év alatt majdnem 10 százalékkal nőtt a beszorulálos hívások száma. Ez alatt a három év alatt 18 londoni gyerek feje szorult be a bilibe vagy vécébe, míg 79 felnőtt nem tudta leszedni magáról a szexbilincset, 4 férfire pedig rászorult a péniszgyűrű.

A csodálatos hivatalos közlemény végén - az ember az ilyesmik miatt lesz szerelmes az angolokba - felsorolják, hogy milyen konkrét eseteik voltak idióta felnőttekkel és gyerekekkel:

- egy férfi pénisze beszorult a kenyérpirítóba

- egy másik fickó karja beszorult egy hordozható vécébe

- egy gyerek keze bent maradt egy cukorkaautomatában

- egy másik gyerek feje pedig egy vasalódeszkában

[via businessinsider]

Share This Story

Get our newsletter