Litvánia helyett Lettországba mentek a hülye bosnyákok [frissítve hülye bloggerekkel!]

Illustration for article titled Litvánia helyett Lettországba mentek a hülye bosnyákok [frissítve hülye bloggerekkel!]

A helyszínen akarta megünnepelni az ország történetének első foci vb-döntőbe jutását egy csapat drukker. Akkorát budapest-bukaresteztek, amekkorát nem látott a világ.

Advertisement

Gyanús volt, hogy mennyire nincs meccshangulat Rigában, amikor odaért a bosnyák szurkolócsapat, vendégszurkolókat sem láttak, pedig a lapok tele voltak azzal, milyen sokan utaznak. A probléma az volt, hogy az utolsó selejtezőt Litvánia ellen játszották, ők pedig Lettország fővárosába utaztak.

Amikor a helyieknek elmondtuk, miért jöttünk, és azt kérdeztük, hol tudjuk megnézni a meccset, a legtöbben kiröhögtek minket. Aztán az egyikük felvilágosított, hogy nem sikerült eltalálnunk az országot. Körbenéztünk azért Rigában, hogy biztosak legyünk a dologban, de ez a saját hülyeségünk volt, nem kérdés.

Advertisement

Ezt nyilatkozta Haris Trersnjo, az egyik felsült földrajztudós-felfedező. Lattország bajnokságának van a legmenőbb neve Eurpában, mert úgy hívják, hogy Virsliga.

update: Beszoptuk ezt sajnos, ugyanis kamu hír volt, még attól sem jobb érzés, hogy sokan mások is velünk hullottak. Elnézést, majd még jobban vigyázunk a nemzetközi hülyehíreknél.

Advertisement

[via csakfoci.hu]

Share This Story

Get our newsletter