Illustration for article titled Lexusszal távozott elmaradt koncertjéről Gerendás Péter

A fasizálódó Magyarország és a tarthatatlan rezsi miatt emigráló Gerendás Péter május 15-én tartott koncertet az RS9 Színházban. Illetve tartotta volna, ha bárki megjelenik, írja a Bors Online. Gerendás aztán a gyors távozást megfejelte egy igazi “deal with it”-gesztussal, amikor beült a kocsijába, ami történetesen egy Lexus volt.

Munkatársaink is kíváncsiak voltak a Közérzeti napló című műsorra, de a nyolc órára hirdetett kezdés után negyedórával az intézmény vezetője közölte velük, hogy a programot törölték. Nem érti, miért, de gyakorlatilag senki nem vett a 2300 forintos jegyekből, amit alátámaszt, hogy a személyzeten kívül kollé­gáink sem nagyon találkoztak senkivel. Úgy tudjuk, a színházban – mely hatvan személy befogadására alkalmas – hasonló eset még nem igazán fordult elő. Sőt, gyakorlatilag telt házzal futnak meghirdetett estjeik. A művészek is tisztában lehettek ezzel, hisz kínosnak érezvén a szituációt, azonnal távoztak a helyszínről.

Advertisement

A Bors Online megpróbált beszélni a zenésszel, de Gerendás nem járult hozzá a beszélgetés közléséhez.

Gerendás Péter húsvétkor posztolta hosszú búcsúlevélét, amiben a fasizálódó országgal, az elenyésző számú koncertjeivel és az egyre növekvő számláival magyarázza a döntését, hogy elhagyja az országot.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter