This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Levelet kaptunk Juhász Péter Cink-olvasótól

Illustration for article titled Levelet kaptunk Juhász Péter Cink-olvasótól

Az Együtt politikusa tegnap kivont lélegeztetőgéppel rontott Rogán Antalra, amiért egy bécsi cukrászdában sütizett a családjával. Posztot írtam arról, hogy ez milyen borzalmas demagógia. Erre levelet kaptam tőle, és jól meglepődtem.

Advertisement

Ez volt a posztom.

Advertisement

Ez meg a reakció rá az érintettől:

Kedves Szily Laci,

nagyon nagyon sajnálom, de be kell látnom, hogy a tegnapi posztom kapcsán írt cikkedben igazad van. Sokkal szívesebben tündökölnék abban a színben, hogy olyan hibátlan politikus vagyok, mint akiket kritizálok, de be kell látnom, nem vagyok az. Én néha hibázom.

Valóban nincs semmi gondom azzal, ha valaki Bécsben üldögél a családjával vasárnap, sokkal több bajom van azzal, ha hazudik, lop, csal, sikkaszt, zsarol, és mindezt a mi felhatalmazásunk álcája mögött teszi.

Az történt, hogy valaki posztolta a képet a Facebookon, én meg átvettem, és - ismerve sok magyar sorsát - írtam, ami eszembe jutott róla. Valóban nem lett jó a végkicsengés, nem tenném ki ha most döntenék róla.

De ezért szeretem, hogy vagy/tok. Úgy tudok én is ember maradni a sok politikus között, ha kapok visszajelzést, ha helyrepofoznak azok, akikért dolgozom, amikor éppen túllövök a célon.

Az külön örömmel tölt el, hogy abban még te sem tudod megvédeni Rogán, hogy szétlopja saját hazáját és polgárait, mert a bűne valóban ez. Korrupt bűnözőnek tartom, és küzdeni fogok ellene ahogy eddig, de jobban figyelek a jövőben a fókuszra. Ebben segítettél kritikáddal.

Szóval, kösz.

És bocsánat mindenkitől, akinek csalódást okozott ízléstelen hirtelen-posztom.

Megköszönöm, ha lehozod ezt is. Így eljuthat a csalódott Cink olvasó tömegekhez, hogy politikus_génhibás_politikus vagyok, aki képes belátni, ha hibázik.

Juhász Péter, Cink olvasó

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter