Levágott lábujjakat dugtak egy részeg angol zsebébe Budapesten

Paul Terence W. állítólag múlt hétvégén egyik éjszaka késsel hadonászott több szórakozóhelyen is. Amikor a rendőrök megtalálták egy kocsma teraszán, előkerült a kése és két, nagyon precízen tárolt, levágott emberi lábujj a zsebéből.

Paul azzal védekezett, hogy valaki a zsebébe dugta az lábujjakat a Blahán, bár hogy mikor, arra nem emlékszik. És nem, nem az ő lábujjai voltak, a Blikkugyanis csodásan leírta, hogy a rendőrség alapos anatómiai vizsgálatnak vetette alá a férfit, és meglett mindegyik lábujja.

Advertisement

A Blikk ezt is írja az ujjakról:

Az első vizsgálatok szerint ezeket egyébként szakszerűen, orvos távolította el. Valószínűleg azért, mert az ujjak igazi tulajdonosának a lába olyan súlyosan eldeformálódott, hogy amputálni kellett a két végtag végződéseket. De az is lehet, hogy az eredeti „tulajdonos" súlyos cukorbeteg, és azért amputálták a két lábujjat. Ám hogy az ujjak végül hogyan kerültek az ismeretlen férfihez, aki az angol zsebébe dugta az üvegcséket, egyelőre talány. A törvény szerint a torzókat ugyanis el kellett volna temetni.

Nekem meg az egészről ez jut eszembe:

Share This Story