A Cink kedvenc g√≥lemje szombaton Szabadbatty√°nban adott volna elŇĎ a t√°pl√°lkoz√°s t√©vhiteirŇĎl √©s igazs√°gair√≥l, de a polg√°rmester odatelefon√°lt a szervezŇĎknek, hogy a vend√©g nemk√≠v√°natos szem√©ly. A programot az √öj Sz√©chenyi TervbŇĎl p√©nzelt√©k.

M√°trai Csaba, Szabadbatty√°n polg√°rmestere levelet k√ľld√∂tt a szervezŇĎknek, amiben ‚Äějelezte, hogy vannak olyan szem√©lyek, akiknek az ilyen t√≠pus√ļ megjelen√©s√©t nem veszi sz√≠vesen a faluban‚ÄĚ, mondta a Borsnak a szervezŇĎ Fiatal Civil Kur√°zsi Egyes√ľlet eln√∂ke, Pletser √Ād√°m. A polg√°rmester azt is elmondta Pletsernek, hogy egy ilyen eg√©szs√©g√ľgyrŇĎl sz√≥l√≥ rendezv√©nyen sz√≠vesebben l√°tna mondjuk egy sz√≠vseb√©szt, mint egy embert, aki szemrebben√©s n√©lk√ľl felvesz egy cicanadr√°got √©s egy szmokingot egyszerre. J√≥, ezt az ut√≥bbit nem ŇĎ mondja, hanem √©n, de gondolom ez is k√∂zrej√°tszhatott.

Advertisement

A Borsnak siker√ľlt el√©rnie Berkit is, aki a k√∂vetkezŇĎket mondta:

Nem voltam kedves a sz√°m√°ra. √ögy tŇĪnik, szerinte sportmenedzser diplom√°val rendelkezŇĎ t√∂bbsz√∂r√∂s magyar bajnokk√©nt alkalmatlan vagyok arra, hogy √©letm√≥dtan√°csokat adjak, √©s az eg√©szs√©ges t√°pl√°lkoz√°sr√≥l besz√©ljek nagy t√∂meg elŇĎtt

Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy vajon ŇĎ is n√©ha √∂sszekeveri mag√°t a m√°sik, torn√°sz Berki Kriszti√°nnal, de azt√°n a Google seg√≠t, hogy igen, az izomkolosszus Berki nyert m√°r test√©p√≠tŇĎbajnoks√°got Magyarorsz√°gon.

Itt van egy√©bk√©nt a meghi√ļsult szabadbatty√°ni rendezv√©ny plak√°tja, ami a maga nev√©ben hib√°tlan:

Advertisement

Pletser még azt is elmondta a Borsnak, hogy sajnos máshol nem tudják megtartani a rendezvényt, mert a támogatást szabadbattyáni programokra kapták.

[Bors]

A fojtogatós fotó Berki Krisztián Facebookjáról van.