Letérdelhetsz és szerethetsz, ha mostál fogat, kis lotyó

A Facebookon örjöngött az MSZP-s jelölt egy női felhasználóval. A legjobb az, hogy miért tette. Én még sosem hallottam, hogy valaki valódi élethelyzetben használja a "lotyó" szót. Ez az igazi progresszivitás!

Advertisement

Bálint Imre helikopter-vezetőben, az önkormányzati választás vesztes kecskeméti szocialista képviselőjelöltjében egy olyan facebookos bejegyzés alatt tört el valami, amiben egy testmódosításban utazó orosz férfiről volt szó. A Zsenya Bolotov ajkait kacsacsőrűemlős-szerűen kitágító tányérok meg a vastag orrpiercingek titokzatos okból trágár örjöngésre késztettek egy rakás felhasználót, jellemzően nőket:

Ez a köpködésroham felbosszantott egy júzert, aki a következő posztban küldte el a francba azokat, akik a francba küldték a kacsacsőrű fiút:

Advertisement

Na, ezt nem bírta Bálint Imre progresszív demokrata, és azonnal az jutott eszébe, hogy mi lenne, ha a testmódosítást védő felhasználó inkább leszopná őt. Sőt ezt meg is írta egy azóta leszedett hozzászólásban, ami odafönt látható.

Az érintett stílusban maradva vágott vissza:

Advertisement

Azt hiszed, ezzel vége? Hálistennek nem, a threadre abszolúte érdemes most is ránézni, mert még az elmúlt egy-két órában is ilyen csodás dolgok hangoztak el:

– történelmi párhuzam

Advertisement

– politikai-büntetőjogi párhuzam:

Advertisement

– és magánéleti párhuzam:

Advertisement

(via index)

Share This Story