Azzal kezdte tev√©kenys√©g√©t a k√∂zpontos√≠tott √°llami kreativit√°s, hogy egy Kreat√≠v nevŇĪ mag√°nc√©gt√≥l kreat√≠v term√©ket loptak. Pont ezt is v√°rtam egy √°llami v√°llalatt√≥l. Most √©pp nincs log√≥ a weboldalukon.

Visszavonul√≥t f√ļjt √©s gyorsan eltŇĪntette a sz√©gyenletes leny√ļl√°s eredm√©ny√©t az NKI.

A legviccesebb az √ľgyben az, ahogyan az NKI sajt√≥sa magyar√°zkodott, amikor az Index r√°k√©rdezett n√°la az idi√≥t√°n nyilv√°nval√≥ ny√ļl√°sra. A szavaib√≥l az der√ľl ki, hogy a log√≥ egyszerŇĪen r√°nŇĎtt a weboldalra, mint egy pixeles szem√∂lcs. Vagy felgyŇĪrŇĎd√∂tt, mint egy l√°nchegys√©g:

A Nemzeti Kreat√≠v Int√©zet honlapja 2014. febru√°r 22-√©n indult el egy rendezv√©nyhez kapcsol√≥d√≥an, √©s m√©g √°tmeneti f√°zisban van, dolgozunk az arculaton. A k√©rdezett log√≥ erre az √°tmeneti idŇĎszakra, a honlappal egy√ľtt alakult ki, egy teljesen egyszerŇĪ gondolat ment√©n: a Kreat√≠v sz√≥ nemzeti sz√≠nben k√∂rbez√°rt kezdŇĎbetŇĪj√©vel (C √©s K). A v√©gleges log√≥ tervez√©s alatt √°ll m√°r egy ideje.

Advertisement

Ha van weboldalad, √©s √©szreveszed, hogy elkezd kialakulni rajta egy log√≥, k√©rlek screenshotold sŇĪrŇĪn, azt√°n k√ľldd el nek√ľnk a felv√©teleket, tud√≥saink sz√≠vesen tanulm√°nyozn√°k a jelens√©get.