​Leszavaztam, de rettentő gyanús volt a toll, amit adtak hozzá

Illustration for article titled ​Leszavaztam, de rettentő gyanús volt a toll, amit adtak hozzá

Csalnak az eltűnő tintával? A Cink lebuktatja őket! A fülkében lerajzoltam a meztelen Kövér Lászlót meglovagoló Uj Pétert, ha eltűnnek, kitör a forradalom!

Advertisement
Illustration for article titled ​Leszavaztam, de rettentő gyanús volt a toll, amit adtak hozzá

Megvolt, leszavaztam, a szervezetlenség miatt mondjuk kis híja volt, hogy nem kellett megtennem egy jó nagy felesleges kört, mert a Rákóczi gimnáziumból, ahol a valasztas.hu szerint a szavazóköröm volt, elirányítottak az Ady Endre utcai Szent Angéla iskolába, de mielőtt átmotoroztam volna, az utcán találkoztam a húgomékkal, akik visszatereltek, mert mégis ez volt a jó helyszín.

Advertisement

Ahogy megláttam a szavazólapot, még jobb lett a kedvem, mert az első helyen annak a kamupártnak - a Sportos Egészságes Magyarországértnak - volt a jelöltje az első helyen, akikről még posztot is írtam korábban. Már korábban elhatároztam, hogy a magam korlátozott eszközeivel megpróbálom lebuktatni az Összesküvőket, és kiderítem, igazak-e a rémpletykák, miszerint eltűnő titntás tollal csal a kormány. Éppen ezért vittem magammal egy A4-es papírt, amire még a két X elhelyezése előtt leskicceltem az "Uj Péter meglovagolja a meztelen Kövér Lászlót" című kompozíciót.

A képet, mint odafönt látható, dokumentáltam, és most várok. Nagyjából óránként jelenteni fogom, hogy eltűnnek-e a vonalak. Ha igen, a mai nap rendszervátást hozhat megint!

Share This Story

Get our newsletter