Illustration for article titled Leszakadt karnis, seggbetorta, veszélyes víz - újságírók Szocsiban

Pénteken kezdődik az idei téli olimpia, Szocsiba megérkeztek a külföldi újságírók, akik olyasmival találkoztak, mint abban a Tom Hanks-filmben, amiben szétesik a háza. Semmi sincs kész, ami meg igen, az sem működik.

A CNN-es Harry Reekie szerint egyelőre egy dolgot tudott nyújtani a szocsi hotelszoba, az pedig egy karnis, ami megadta magát. Rieke később azt tweetelte az olimpiaszervező bizottság elnökének, hogy 11 szobát foglaltak le öt hónappal ezelőtt, és ebből jelenleg egy van kész. Mármint így kész:

Advertisement

Aztán ott van a Yahoo! Sports tudósítója, Dan Wetzel, aki nagyon szívesen elcserélné a szobában talált három villanykörtét egy kilincsre, mert az nem jutott neki.

Bonnie Ford az ESPN.com-tól pedig arra ért haza, hogy valaki kulccsal kinyitotta és nyitvahagyta a hotelszobáját.

Advertisement

Bruce Arthur pedig belefutott egy igazi fuckup with marmalade-szituációba, amikor első este szeretett volna egyet vacsorázni.

Advertisement

A hotelszobákban kifejezetten arra kérik a vendégeket, hogy a vécépapírt ne húzzák le a vécén, inkább dobják a kihelyezett szemetesbe.

Advertisement

A BBC tudósítója szerint a recepciónál még nem volt kész a padló, de ezt a képet azért odakészítették a biztonság kedvéért:

Advertisement

Stacy St. Clairnek azt mondták a szállodában, hogy egyelőre nincsen víz, de ha majd lesz megint, akkor ne mossa meg az arcát benne, mert nagyon veszélyes. St. Clair legalább most már tudja, hogy néz ki a nagyon veszélyes víz:

Advertisement

[Hollywood Reporter és Washington Post]

Share This Story

Get our newsletter