This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lendvai Ildikó is meglepődött azon, hogy férjhez ment Orbán Viktorhoz

Illustration for article titled Lendvai Ildikó is meglepődött azon, hogy férjhez ment Orbán Viktorhoz

Elég nagyot bakizott a Magyar Hírlap, amikor nemcsak közzétette az Orbán Viktor–Lévai Anikó házaspár dalmáciai fotóját, hanem szöveget is írt mellé, remélem, Széles Antigravitációs Gábor nem tépi le a bűnös fejét. A szoci nagyasszony mindenesetre glosszázott egy közepeset.

Advertisement

Mármint fb-n. Ezt írta:

Ez itt egy számomra is meglepő coming out... Azért nem tettük eddig közzé az örvendetes eseményt, mert rossz tapasztalataink vannak az esküvőkkel. Eltűnnek pl. a mobiltelefonok, és most igazán nem akarjuk a rendőrséget DNS-minták gyűjtésével terhelni, hiszen amúgyis rengeteg dolguk van plakátőrzéssel, menekültkergetéssel. Nekünk pedig soha eszünkbe nem jutna, hogy a család vagyontárgyainak ügyét összekeverjük a közhatalommal. Másrészt meg mostanában a vendéglistát se volna könnyű összeállítani, Simicska nem ér rá, Rogánt és Lázárt nem jó egy asztalhoz ültetni, Vajna még mindig nincs átvilágítva, Habonynak folyton elfelejtjük a nevét, most akkor Vida Ildikó jöjjön vagy ne, szóval macerás dolog. És még a sajtótudósítókban sem lehetne megbízni, a Magyar Hírlapról pl. azt beszélik, nem lehet minden szavát elhinni... (Bocsánat, Anikó, a posztért, Téged eszem ágában sincs megbántani, de nem bírtam ki!)

Advertisement

Jó szöveg? Hát inkább átlagos tényleg. Talán ha a vendéglistáról való elmélkedés alkalmából előkerült volna Puch Laci, Baja Feri és Szekeres Imi neve is, akkor menőbb lenne a cucc.

Share This Story

Get our newsletter