Elég nagyot bakizott a Magyar Hírlap, amikor nemcsak közzétette az Orbán Viktor–Lévai Anikó házaspár dalmáciai fotóját, hanem szöveget is írt mellé, remélem, Széles Antigravitációs Gábor nem tépi le a bűnös fejét. A szoci nagyasszony mindenesetre glosszázott egy közepeset.

Mármint fb-n. Ezt írta:

Ez itt egy számomra is meglepő coming out... Azért nem tettük eddig közzé az örvendetes eseményt, mert rossz tapasztalataink vannak az esküvőkkel. Eltűnnek pl. a mobiltelefonok, és most igazán nem akarjuk a rendőrséget DNS-minták gyűjtésével terhelni, hiszen amúgyis rengeteg dolguk van plakátőrzéssel, menekültkergetéssel. Nekünk pedig soha eszünkbe nem jutna, hogy a család vagyontárgyainak ügyét összekeverjük a közhatalommal. Másrészt meg mostanában a vendéglistát se volna könnyű összeállítani, Simicska nem ér rá, Rogánt és Lázárt nem jó egy asztalhoz ültetni, Vajna még mindig nincs átvilágítva, Habonynak folyton elfelejtjük a nevét, most akkor Vida Ildikó jöjjön vagy ne, szóval macerás dolog. És még a sajtótudósítókban sem lehetne megbízni, a Magyar Hírlapról pl. azt beszélik, nem lehet minden szavát elhinni... (Bocsánat, Anikó, a posztért, Téged eszem ágában sincs megbántani, de nem bírtam ki!)

Advertisement

Jó szöveg? Hát inkább átlagos tényleg. Talán ha a vendéglistáról való elmélkedés alkalmából előkerült volna Puch Laci, Baja Feri és Szekeres Imi neve is, akkor menőbb lenne a cucc.

Share This Story

Get our newsletter