El√©g nagyot bakizott a Magyar H√≠rlap, amikor nemcsak k√∂zz√©tette az Orb√°n Viktor‚ÄďL√©vai Anik√≥ h√°zasp√°r dalm√°ciai fot√≥j√°t, hanem sz√∂veget is √≠rt mell√©, rem√©lem, Sz√©les Antigravit√°ci√≥s G√°bor nem t√©pi le a bŇĪn√∂s fej√©t. A szoci nagyasszony mindenesetre glossz√°zott egy k√∂zepeset.

Mármint fb-n. Ezt írta:

Ez itt egy sz√°momra is meglepŇĎ coming out... Az√©rt nem tett√ľk eddig k√∂zz√© az √∂rvendetes esem√©nyt, mert rossz tapasztalataink vannak az esk√ľvŇĎkkel. EltŇĪnnek pl. a mobiltelefonok, √©s most igaz√°n nem akarjuk a rendŇĎrs√©get DNS-mint√°k gyŇĪjt√©s√©vel terhelni, hiszen am√ļgyis rengeteg dolguk van plak√°tŇĎrz√©ssel, menek√ľltkerget√©ssel. Nek√ľnk pedig soha esz√ľnkbe nem jutna, hogy a csal√°d vagyont√°rgyainak √ľgy√©t √∂sszekeverj√ľk a k√∂zhatalommal. M√°sr√©szt meg mostan√°ban a vend√©glist√°t se volna k√∂nnyŇĪ √∂ssze√°ll√≠tani, Simicska nem √©r r√°, Rog√°nt √©s L√°z√°rt nem j√≥ egy asztalhoz √ľltetni, Vajna m√©g mindig nincs √°tvil√°g√≠tva, Habonynak folyton elfelejtj√ľk a nev√©t, most akkor Vida Ildik√≥ j√∂jj√∂n vagy ne, sz√≥val macer√°s dolog. √Čs m√©g a sajt√≥tud√≥s√≠t√≥kban sem lehetne megb√≠zni, a Magyar H√≠rlapr√≥l pl. azt besz√©lik, nem lehet minden szav√°t elhinni... (Bocs√°nat, Anik√≥, a poszt√©rt, T√©ged eszem √°g√°ban sincs megb√°ntani, de nem b√≠rtam ki!)

J√≥ sz√∂veg? H√°t ink√°bb √°tlagos t√©nyleg. Tal√°n ha a vend√©glist√°r√≥l val√≥ elm√©lked√©s alkalm√°b√≥l elŇĎker√ľlt volna Puch Laci, Baja Feri √©s Szekeres Imi neve is, akkor menŇĎbb lenne a cucc.