√Ātny√ļltak a feje felett, nem fot√≥zhatta le a szavazat√°t lead√≥ Orb√°n-h√°zap√°rt az MTI fot√≥sa, Vir√°gv√∂lgyi Istv√°n nem tŇĪrte a megal√°z√°st.

A szolgam√©di√°ban sem minden egyes ott dolgoz√≥ ember talpnyal√≥, der√ľlt ki ma. Az Index √ļgy tudja, hogy Vir√°gv√∂lgyi a vas√°rnapi botr√°ny miatti tiltakoz√°sb√≥l mondott le. Az MTI fot√≥sa a szavaz√≥k√∂rben v√°rta az Orb√°n-h√°zap√°rt, amikor telefonon arra utas√≠totta az MTI fŇĎszerkesztŇĎje - √°tny√ļlva a fot√≥rovat-vezetŇĎ feje f√∂l√∂tt- hogy azonnal hagyja el a helysz√≠nt, an√©lk√ľl, hogy f√©nyk√©pezne. Az MTI emiatt, p√©ld√°tlan m√≥don, hossz√ļ √≥r√°kig nem tudott saj√°t k√©pet kiadni az esem√©nyrŇĎl, azt√°n k√©rtek egyet a Magyar NemzettŇĎl.

Mindenki azt tippeli, hogy Orbán csak a saját udvari fotósa által késztett képen akart megjelenni, ezért nem engedte, hogy az MTI-s végezze a munkáját, az Orbán-fotós azonban nem ment oda a szavazókörbe.

K√©pzelj√ľk el, hogyan sz√≥lnak bele az igaz√°n fontos h√≠rek meg√≠r√°s√°ba, ha egy jelentŇĎs√©g n√©lk√ľli repi fot√≥ kedv√©√©rt sim√°n csicsk√°ztatj√°k az MTI fŇĎszerkesztŇĎj√©t.

Advertisement

(Odafent az a bizonyos Magyar Nemzet-fot√≥ l√°that√≥, HegedŇĪs M√°rta munk√°ja)