Lelki társ-feliratú kólásüveggel dobtak fejbe egy fiatal lányt Pesten

Illustration for article titled iLelki társ/i-feliratú kólásüveggel dobtak fejbe egy fiatal lányt Pesten

Irtózatos köcsögség történt egy lánnyal a Gubacsi úton és ez az irtózatos köcsögség egy Lelki társ-feliratú kóláspalack formájában érkezett meg.

A segítségeteket szeretnénk kérni az alábbi nagyon fontos üggyel kapcsolatban: 2013.07.27-én szombaton reggel 5-6 óra között egy sötét színű autó távozott a Gubacsi úton, amelyben ülő 2 személy vélhetően a BudapestParkban töltötte előző estéjét. Az sötét színű autó leeresztett ablakából, minden előzetes jel nélkül, csak úgy garázdaságból, nagy sebességgel egy "Lelkitárs" feliratú Coca-Colás üveg repült, amely eltalálta egy fiatal lány arcát.

A dobás egyértelmű célzott támadás volt, nem pedig a véletlen műve. Az illetékes rendőrségi kapitányságon megtörtént a feljelentés, és ismeretlen elkövető után nyomoznak, ám várják még további szemtanúk, vagy olyan személyek jelentkezését, aki rendelkezhet bármi féle információval a 2 személy kilétéről.

Szépen kérünk benneteket, hogy segítsetek egy megosztással, hogy mihamarabb kézre kerülhessenek az elkövetők! A rendőrkapitányság munkatársai azt üzenik, hogy amennyiben az elkövetők önként feladják magukat, enyhébb büntetésre számíthatnak.

Advertisement

via Ittlakunk

Share This Story

Get our newsletter