Titokban tartja ŇĎket, nemr√©g √°rulta el, hogy egy√°ltal√°n Oroszorsz√°gban vannak. Jekatyerina 28 √©ves, nagy versenyt√°ncos √©s a Moszkvai √Āllami Egyetemen dolgozik.

Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k teljes titokban tartja a csal√°dj√°t. Senki sem tudja, hol van az elv√°lt feles√©ge, √©s a k√©t felnŇĎtt l√°ny√°r√≥l semmi √°rult el sok√°ig egy√°ltal√°n semmit, azt sem tudni, hogy n√©znek ki. Mari√°r√≥l is csak az√©rt der√ľlt ki nemr√©g, hogy √©vek √≥ta Hollandi√°ban √©lt, mert a mal√°j utassz√°ll√≠t√≥ ukrajnai lel√∂v√©se ut√°n, amiben rengeteg holland halt meg, a helyi polg√°rmester a l√°ny deport√°l√°s√°r√≥l √°br√°ndozott, mire Maria elk√∂lt√∂z√∂tt.

Putyin egy p√°r h√≥napja adott interj√ļban √°rult el annyit, hogy mindk√©t l√°ny Oroszorsz√°gban √©l, √©s ŇĎ havi egy-k√©tszer tal√°lkozik vel√ľk. Szint√©n egy t√©v√©interj√ļb√≥l tudhatta meg a k√∂zv√©lem√©ny 2013-ben, hogy t√∂bb, mint 30 √©vnyi h√°zass√°g ut√°n elv√°lnak Ljudmill√°val.

Advertisement

A 28 √©ves Jekatyerin√°t egy orosz weboldal buktatta le. A l√°ny a h√≠rek szerint Katyerina Vlagyimirovna Tyihonova n√©ven √©l Moszkv√°ban, √©s √°ll√≠t√≥lag az √°llami egyetem tudom√°nyos tan√°cs√°ban dolgozik a kampusz 1,7 milli√°rd doll√°ros bŇĎv√≠t√©si projektj√©n. Ezt az egyetem egyik, n√©vtelens√©get k√©rŇĎ alkalmazottja megerŇĎs√≠tette a Reutersnek is.