Leleplezték Putyin egyik lányát

Illustration for article titled Leleplezték Putyin egyik lányát

Titokban tartja őket, nemrég árulta el, hogy egyáltalán Oroszországban vannak. Jekatyerina 28 éves, nagy versenytáncos és a Moszkvai Állami Egyetemen dolgozik.

Advertisement
Illustration for article titled Leleplezték Putyin egyik lányát

Vlagyimir Putyin orosz elnök teljes titokban tartja a családját. Senki sem tudja, hol van az elvált felesége, és a két felnőtt lányáról semmi árult el sokáig egyáltalán semmit, azt sem tudni, hogy néznek ki. Mariáról is csak azért derült ki nemrég, hogy évek óta Hollandiában élt, mert a maláj utasszállító ukrajnai lelövése után, amiben rengeteg holland halt meg, a helyi polgármester a lány deportálásáról ábrándozott, mire Maria elköltözött.

Advertisement

Putyin egy pár hónapja adott interjúban árult el annyit, hogy mindkét lány Oroszországban él, és ő havi egy-kétszer találkozik velük. Szintén egy tévéinterjúból tudhatta meg a közvélemény 2013-ben, hogy több, mint 30 évnyi házasság után elválnak Ljudmillával.

A 28 éves Jekatyerinát egy orosz weboldal buktatta le. A lány a hírek szerint Katyerina Vlagyimirovna Tyihonova néven él Moszkvában, és állítólag az állami egyetem tudományos tanácsában dolgozik a kampusz 1,7 milliárd dolláros bővítési projektjén. Ezt az egyetem egyik, névtelenséget kérő alkalmazottja megerősítette a Reutersnek is.

Share This Story

Get our newsletter