Itt egy vide√≥ a Nemzeti Sz√≠nh√°z √ļj igazgat√≥j√°r√≥l, Vidny√°nszky Attil√°r√≥l, aki √©ppen arr√≥l mes√©l, hogy mennyire √∂r√ľl a v√©gre megkezdett munk√°nak √©s val√≥sz√≠nŇĪleg az eg√©sz nyarat v√©gig fogja dolgozni. Az Origo √ļjs√°g√≠r√≥ja viszont pont √∂sszefutott vele Balatonon.

Az m√°r a vide√≥ban egy√©bk√©nt el√©g fura, hogy a f√©lr√©szeg szerkesztŇĎs√©g szerint Vidny√°nszky √ļj besz√©l benne, mint egy utcai k√©regetŇĎ, aki egy hossz√ļ tir√°d√°ba kezd, mielŇĎtt tarh√°lna tŇĎled egy kis apr√≥t, m√°sr√©szt meg √ļgy k√©pes a saj√°t mindennapjair√≥l besz√©lni, mintha a mag√°nblogj√°t olvasn√° fel.

Ilyeneket mond benne, hogy:

Nem gondolok a pihenésre.

...tulajdonképpen végig fogom az egész nyarat dolgozni.

Nem is nagyon v√°gyok most pihenni.

Ehhez k√©pest Varga Ferenc az Orig√≥t√≥l tegnap l√°tta ŇĎt Balatonf√ľreden:

Az elŇĎbb l√°ttam Vidny√°szkyt Balatonf√ľreden. Egy szlov√°k rendsz√°m√ļ, ez√ľst sz√≠nŇĪ Seat egyterŇĪvel csapatja az √∂reg.

‚ÄĒ Varga Ferenc (@filmklub) July 2, 2013

Filmklub Ferenc h√≠vta fel a figyelm√ľnket erre a vide√≥ra is, k√∂sz√∂nj√ľk.

Haha, szóval Vidnyászky lenyomott egy ilyen dumát http://t.co/Dhf9bGZEGN és már a második munkanapján itt látom a Balcsin a gyerekeivel.

‚ÄĒ Varga Ferenc (@filmklub) July 2, 2013

update: A rohadt hisz√©keny, √°lh√≠reknek bedŇĎlŇĎ, minden h√ľly√©sgnek fel√ľlŇĎ mindenemet. Vidny√°nszky Attila az√©rt volt Balatonf√ľreden, mert egy√ľttmŇĪk√∂d√©si meg√°llapod√°st √≠rt al√° a Veszpr√©mi PetŇĎfi Sz√≠nh√°z igazgat√≥j√°val, Eperjes K√°rollyal.

Advertisement