This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lekommunistázta a KDNP-s polgármestert Miskolc fideszes vezetője

Van olyan, hogy akkorát akarsz szocizni, hogy egy keresztényt találsz telibe. Kriza Ákos visszaszerezte az Avas szállót, amit a KNDP-s elődje kótyvetyélt el. Ezért érdemes helyi tévéket nézni!

Advertisement

Nézel egy teljesen átlagosan unalmasnak tűnő bejátszást egy helyei televízión, amin épp a polgármestert futtatják. Már épp elszundítanál, amikor rossz helyen robban a komcsigránát.

Vége a 18 éve tartó kálváriának, újra a városé az Avas szálló.

Ezzel a tételmondattal vezett fel a miskolci MiNap Online híradójának műsorvezetője a hírt. Majd a következőkkel folytatta a bejátszás felkonferálását:

Az önkormányzat féláron, 155 millió forintért vásárolta vissza az épületet - jelentett be Kriza Ákos. Miskolc polgármestere azt mondta (a bemondó itt elbizonytalanodik és láthatóan a súgógéphez fordul segítségért) “ezzel egy újabb, a szocialisták által elherdált vagyontárgy került vissza a miskolciak tulajdonába”.

Ekkor jön a bejátszás Kriza sajtótájékoztatójáról. A fideszes politikus bejelentését aláfestő narrátorhang ekkor megismétli:

18 évvel ezelőtt 135 millió forintért adta el egy vállalkozásnak a korábbi városvezetés az Avas szálló épületét.

Majd felidézi, hogy a beígért felújításból nem lett semmi és a szálloda az enyészeté lett.

Advertisement

18 éve, 1997-ben a KDNP-s Kobold Tamás volt miskolc polgármestere.

Share This Story

Get our newsletter