This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lekapcsolták a dabasi James Bondot

A mesteri bűnöző Aston Martin DB5 sportkupé helyett tehergépkocsijára szerelt cseles rendszámtáblatartót, mellyel lebukott.

Advertisement

A lebukás Gyöngyös közelében történt:

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei 2015. április 13-án a délutáni órákban közúti ellenőrzés alá vontak egy tehergépjárművet és annak vezetőjét az M3-as autópálya Gyöngyös-nyugati lehajtójánál, mivel az első rendszám nélkül közlekedett.

Advertisement
Illustration for article titled Lekapcsolták a dabasi James Bondot

Az egyenruhások szemfülesek voltak:

Az egyenruhások az intézkedéskor észlelték, hogy a hatósági jelzés a helyén van, azonban annak tartószerkezete úgy van kialakítva, hogy az ideiglenes eltávolítható. A járművet vezető férfit előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Advertisement
Illustration for article titled Lekapcsolták a dabasi James Bondot

K. „Goldfinger” János a vezetőfülkéből manipulált:

K. János 34 éves dabasi lakos kihallgatásakor elismerte, hogy ő építette a szerkezetet, amivel egy kábel segítségével - a vezetőfülkéből - vezetés közben le tudta billenteni az első rendszámot, amely így nem volt látható.

Advertisement

Fotók: Rendőrség (kivéve az elsőt, ami a Goldfinger című filmből van, bár nem bánnám, ha ebbe az irányba menne tovább az épp aranykorát élő rendőrségi fotózás)

Share This Story

Get our newsletter