This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Lehet, hogy Orbán Ráhel pikáns képei miatt keresik a telefonokat

Illustration for article titled ​Lehet, hogy Orbán Ráhel pikáns képei miatt keresik a telefonokat

Senki sem értette, mire föl végeztek irtó drága DNS-vizsgálatokat, és miért volt akkora a nyomozás, miután eltűnt két telefon O. Ráhel lagzijából. A friss hír, hogy Ráhel barátnőié lehetett a két készülék, és a leánybúcsú képei lehettek rajtuk.

Advertisement

Meggyulladt a szerkesztőség, olyan hirtelen és hevesen kezdtünk el fantáziálni, miután elolvastuk a Hír24 cikkét arról, hogy a két ellopott Iphone 4s, amiket irreális nyomozás keretében keresett a Nemzeti Nyomozó Iroda, egy leánybúcsú ki tudja, mennyire forró fotóit is tárolta, és könnyen lehet, hogy ez volt a hatalmas felhajtás oka. A Hír24 azt is megtudta, hogy a költséges és tömeges DNS-vizsgálatok miatt 9 millió forintunkba kerülhetett, hogy az Új Királyi Család barátainak a készülékeit lovasították meg, és nem valami közemberét.

Illustration for article titled ​Lehet, hogy Orbán Ráhel pikáns képei miatt keresik a telefonokat
Advertisement

(Fotó: Jack Acecroft)

Ha lány vagy, és voltál valaha lánybúcsún, légyszíves írd meg, hogy mi volt a legszégyellnivalóbb dolog, amit ott műveltél!

Share This Story

Get our newsletter