Képi bizonyíték van arról, hogy nem kizárt, a miniszterelnök maga javította az utat a Fejér megyei pusztán és a Margit körúton. Az Index 2006-ban fotózta le Orbánt kátyúzás közben.

Nem szokatlan Orbánnak az útkarbantartói munka. Huszti István remek fotógalériájában végigkövethetjük, hogyan kátyúztak a Fidesz alapítói, miközben a párt 18-dik születésnapját ünnepelték 2006. április 1.-én. Túl azon, hogy Orbán milyen király módon néz ki aszfaltozás közben és úthengeren, az esemény igen vicces volt. A Gyurcsány Ferenc győzelmét hozó választások előtt voltunk, a kátyúzást Orbán azzal magyarázta, hogy "a köztársaság védelmében ő kátyúkat töm be, mert a kátyú az el nem végzett munka jelképe lett Budapesten", csakhogy mindezt egy akkor is fideszes irányítás alatt álló kerület, a XII. egyik utcáján művelték, ahol ha valaki nem végezte el a munkát, akkor az Pokorni "Kint Is Vagyok Bent Is Vagyok" Zoltán polgármester volt.

De a legelgejobb ez a bekezdés volt az Index-cikkben:

Orbán egy úthengerre is felült, és kérdésünkre, hogy ez milyen üzenetet hordoz, azt mondta, a járművön ülve úgy érzi, egy falat is áttudna törni.

Advertisement

[Ez az egész magatól soha nem jutott volna eszembe, ha nincs olvasónk, Transylvanianmixedgrill, és nem írja meg válaszban!]