This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Légyott közben ütött rajta a rendőrség a szegedi bordélyon

Nem hittem el, amíg meg nem néztem ezt a videót. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felvételén egy csapat rendőr létrán mászik be egy szegedi kupleráj kertjébe, majd a szolgáltatás nyújtása közben rátör a lányokra. B-kategóriás hollywoodi filmelemek a police.hu videójában!

Advertisement

A kisfilmhez leírás is tartozik:

Prostitúció elősegítése és kerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt fogott el két embert a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az egyik szegedi éjszakai klubban. A rendőrök 2014. július 17-én tartottak házkutatást az épületben. Az egyenruhások két szobában „légyott" közben érték tetten a párokat. A nyomozás adatai szerint a 47 éves H. Péter és a 32 éves R. Corina működtette a bordélyházat. Az éjszakai klub felső szintjén lévő helyiségekben a bárban dolgozó női alkalmazottak ellenszolgáltatásért nyújtottak szexuális szolgáltatást férfiaknak. A gyanúsítottak a hely biztosítása mellett futtatták is a lányokat.

Advertisement

Fájdalom, hogy a videón gyakorlatilag semmi nem látszik, hiszen a testek ki vannak takarva rendesen. Így egy dadaista őrület lesz az egész, én még mindig nem értem.

  1. Miért kell létrán bemászni egy bordély kertjébe, miért nem lehet csöngetni? A stricik elmenekítik a lányokat a hátsó ajtón, és gyorsan visszarendezik a lakást? Attól tartanak, hogy van fegyverük?
  2. Miért kellet az illegális ungabunga közben csak úgy betörni az ajtót? Tettenérés?
  3. Miért töltik föl az erről készült videót a rendőrség Youtube-csatornájára?

Segítsetek!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter