Illustration for article titled Legyenek a Cinken jégkorongos posztok, vagy ne legyenek?

Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy teljesen bele vagyok habarodva ebbe a sportba – minimum tízszer megírtam már itt is, a jégkorong az nekem, mint Szilynek az MTK –, viszont érdekes, hogy szinte minden vonatkozó posztom alatt jön egy-két méltatlankodó komment.

Advertisement

Ezért úgy döntöttem, megkérdezlek benneteket személyesen, legyenek-e a továbbiakban is a témába vágó videók, miniriportok meg ilyenek itten, vagy fogjam vissza magamat.

Advertisement

Ez arról jutott eszembe, hogy ma indul a Mol Liga, a magyar bázisú nemzetközi bajnokság, méghozzá a Megyeri úti csarnokban, Újpest–Érsekújvár meccsel. Ott leszek, mint a pinty, és drukkolni is fogok a liláknak, ideje, hogy jobbak legyenek, mint az elmúlt néhány szezonban. Különös, hogy ez a liga tavaly óta jobban érdekel, mint a Fehérvár az EBEL-ben; az a bajnokság a múlt héten kezdődött, egy győzelemmel és egy vereséggel állunk.

A Mol Ligában most nyolc csapat lesz, öt magyar, két erdélyi és egy felvidéki. A címvédő az Érsekújvár, és ami a fő, az az, hogy mindenki erősödött, aki eddig halványabb volt, teljesen kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni. Az előszezonban úgy verték a magyarok a másodosztályú szlovákokat – ez fontos mérce –, mint üveges tótnak a hanyattesés.

Advertisement

Na mindegy, a lényeg, hogy izgatott vagyok!

Természetesen nem arra készülök, hogy meccstudósításokat meg ilyen hülyeségeket írogassak ide, inkább csak érdekességeket néha. A szavazást azért a biztonság kedvéért nem nyilvánítom ügydöntőnek, hanem csak véleménynyilvánítónak. Nem ettem meszet!

Advertisement

Fotó: Mudra László/jkb.hu

Share This Story

Get our newsletter