This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Legyél az elmúlt 8 év legzsírosabb oligarchája a Mutyipoly-val!

Illustration for article titled Legyél az elmúlt 8 év legzsírosabb oligarchája a Mutyipoly-val!

"Most játszva tiéd lehet az ország! Bújj egy oligarcha bőrébe!" - írta a poszt mellé rosszkifogás, és én már látom, ahogy sétálok a körúton, benézek egy boltba és ezt a reklámszöveget látom egy torony Mutyipoly mellett.

Advertisement

A kapitalizmus kedvenc társasjátékát sikerült úgy felújítani, hogy gyakorlatilag minden, de tényleg minden benne van az elmúlt pár évből, ami bármilyen módon simlis dolog volt, a Rezsidémontól kezdve a lézerblokkolón át a Rikkancs-szoborig. Most elgondolkodtam azon, hogy miért írtam nagybetűvel a Rezsidémont, de egyelőre nem találtam meg a választ.

Még nem értem be a szerkesztőségbe, de már most látom, hogy a kedvence szerencsekártyánk lesz a "Jaj, ne, a Gyurcsány megint előkerült valahonnan". Kár, hogy az egész csak Photoshopban létezik. Ha lenne normálisan működő magyar közösségpénzelős Kickstarter-klón, akkor azt hiszem ez a társasjáték rekordokat döntögetne a leggyorsabb finanszírozásban. És akkor mi is vehetnénk magunknak egyet.

Advertisement

[rosszkifogas]

Share This Story

Get our newsletter