Gigászok csatája, dőljünk hátra: a jobbikos Novák videóval bizonyítja, hogy a KDNP-s Pálffy részegen kóválygott az ülésteremben.

Piálffy István bűzlött az alkoholtól a Parlamentben, az alábbi videón láthatóan két, a közelében ülő képviselőtársa is jelezte ezt a levezető elnöknek. Egy MSZP-s képviselő is szóvá tette a KDNP bemondójának zavart viselkedését, mire Pálffy még a szocionista képviselő beszéde közben odament hozzá, s a tévéközvetítésben is látható módon félbeszakítva felszólalását kezet nyújtott neki, majd távozott.

A maga meglepően kurucinfós stílusú megfogalmazásában így adja vissza a Facebookon Novák Előd a közismerten pirospozsgás arcú ex-újságíró kereszténydemokrata valóban bizarr parlamenti szereplését.

Az MSZP-s Józsa István felszólalásában éppen azt sérelmezte, hogy Pálffy fel sem nézett, miközben a költségvetési bizottság elnöke éppen hozzá intézett felszólalást. Az események itt rögtön felforrósodnak, mert Pálffy fogja a táskáját, fura robotmozgással odamegy az éppen felszólaló Józsához, kezet fog vele, majd elindul kifelé, hogy leálljon trécselni két képviselővel. Akik, miután továbbhaladt, egyértelmű szájmozgással és kézjelekkel mutatják a levezető elnöknek, hogy Pálffy be van rúgva, mint a kereszténydemokrata szamár, aminek szaga is van.

[via markoferko]