Eg√©sz h√©ten arra pump√°ltam magam, hogy holnap a legmelegebb ruh√°imban, a legt√∂bb r√©tegben fel√∂lt√∂zve fogok rohang√°lni Jobbikos √©s LMP-s rendezv√©nyek k√∂z√∂tt √©s pr√≥b√°lom valahol f√©l√ļton megszerezni azt a kacsint√°st Selmeczi Gabriell√°t√≥l, erre tess√©k. A korm√°ny a Bel√ľgyminiszt√©rium javaslat√°ra, az emberek √©ps√©g√©re val√≥ tekintettel lemondta az √∂sszes m√°rcius 15-i √°llami rendezv√©nyt, amit ny√≠lt t√©ren terveztek megtartani. √ćrja a hvg.hu:

A Bel√ľgyminiszt√©rium javaslat√°ra a korm√°ny az emberek testi √©ps√©ge √©s a balesetek elker√ľl√©se √©rdek√©ben a szabadt√©rre tervezett m√°rcius 15-i √°llami √ľnneps√©geket lemondja. Ez a d√∂nt√©s nem √©rinti a fedett √©s z√°rt t√©rben tartott rendezv√©nyeket ‚Äď tudatta a K√∂zigazgat√°si √©s Igazs√°g√ľgyi Miniszt√©rium.

A korm√°ny megk√©ri az √∂nkorm√°nyzatokat, p√°rtokat √©s t√°rsadalmi szervezeteket, hogy az emberek testi √©ps√©ge √©s a balesetek elker√ľl√©se √©rdek√©ben megeml√©kez√©seiket lehetŇĎs√©g szerint z√°rt t√©rben tarts√°k meg, vagy ha ez nem lehets√©ges, mondj√°k le

A miniszt√©rium r√°ad√°sul az √∂sszes t√∂bbi esem√©ny szervezŇĎj√©t is erre k√©ri. A Demokratikus Koal√≠ci√≥ √©s a Jobbik m√°r lemondta az esem√©ny√©t.

Fotó: idokep.hu