This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lefotózták a magyar futballtörténet legnagyobb seggnyalását

Illustration for article titled Lefotózták a magyar futballtörténet legnagyobb seggnyalását

Aki nyal: Bogáti Péter a DVTK-ból. De nem tudni, csapattársáé-e fenék.

Nekem kapásból azon a poszton akadt meg a szemem a frissen indult Taccs című focioldalon, ami az instagramozó magyar focistáktól szól, és aminek az illusztrációja a Diósgyőrtől a nyáron távozott 22 éves játékos fantáziadús szabadidős programja. A képet egykori csapattársa, Bacsa Patrik töltötte fel. Én mint aktív drukker nagyon örülök, hogy a fiatal magyar focisták nem sótlan, életunt alakok, és érdekli őket az emberi test egyik legkülönsebb alakú izomcsoportja, a farpofa.

Advertisement

A Taccsra már több hete posztolgatnak, de igazából ma léptek a nagyközönség elé egy beköszönő jegyzettel és facebookos megosztásokkal. A fociblogot egy rakás ember csinálja, közülük legalább kettő, Csepregi Borond és Dulai Péter egykori indexes újságíró. Dulai a Cinknek elmesélte, hogy civil munkájuk mellett rakják össze a Taccsot. Íme a villáminterjú:

Cink: Kié a della?

D.P.: Della? : DD

Cink: Én leragadtam a seggnyalásnál.

D.P.: Senkié. Nincs della, a cikória fejlesztette loe az oldalt hobbiból, csak úgy írogatunk, aztán majd meglátjuk. De szterintem fasza lesz.

Advertisement

Cink: Akkor ezt mindenki valami civil meló mellett csinálja?

D.P.: Igen, ha éppen van ideje

Cink: Hobbi, ami komolyba is fordulhat?

D.P.: Hát ja. De azért attól nem félünk, hogy ezért vki pénzt fog adni

Cink: Helyes.

D.P.: Meg így legalább azt írunk, amit akarunk, meg akkor, amikor akarunk.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter