Az oroszorsz√°gi homof√≥b t√∂rv√©nyek elleni tiltakoz√°sul fŇĎzte a sk√≥t Brewdog a Hello, My Name is Vladimir s√∂rt. K√ľldtek egy rekesszel a Kremlbe is.

Arra megy ki az el√©g vicces mŇĪbuziz√°ssal meg√≠rt c√≠mke, hogy Oroszorsz√°g elsŇĎ sz√°m√ļ kamerakurv√°ja el√©g sok olyan p√≥zba v√°gta mag√°t az √©vek sor√°n, ami egy az egyben homoszexu√°lis f√©tis is lehetne. A s√∂r maga egy 8,2%-os alkoholtartalm√ļ, dupla India pale ale, amelybe afrodizi√°kumk√©nt k√≠nai k√ļsz√≥magn√≥li√°t (Schisandra chinensis) kevertek.

A s√∂rt az olimpi√°ra idŇĎz√≠tett√©k, a Brewdog a befoly√≥ haszon fel√©t melegjogi szervezeteknek adja tov√°bb. James Watt, a fŇĎzde egyik alap√≠t√≥ja azt nyilatkozta az Independentnek, hogy ‚Äěk√ľldt√ľnk egy rekesszel a Kremlbe √©s hagytunk az edinburgh-i orosz konzul√°tuson meg a londoni orosz k√∂vets√©gen is. Putyin √ļr nem jelzett vissza, de val√≥sz√≠nŇĪleg f√©lmeztelen√ľl simogat valahol egy leop√°rdot.‚ÄĚ

Budapesten a Kert√©sz utcai Csak a j√≥ s√∂rben lehet inni belŇĎle, 1100 forintba ker√ľl, azt√°n lehet hujjogva hazarohanni a k√≠nai k√ļsz√≥magn√≥li√°t√≥l kanosan.

Advertisement

Fot√≥: Brewdog (Watt a Putyinnak k√ľld√∂tt rekesszel) √©s a szerzŇĎ (vegy√ľk √©szre a brezsnyeves s√∂ral√°t√©tet!)