Illustration for article titled Leborulunk a bölcselő előtt: Oravecz Nóra cidert reklámoz a blogján!

"Pár hete észrevettem, hogy romlott a szemem" – ki gondolná, hogy egy bejegyzés, ami így indul, úgy fog befejeződni, hogy "nyomj egy friendsie-t a barátaiddal, miközben Somersbyztek"? Oravecz Nóra világában mindent lehet!

Advertisement

Rég foglalkoztunk az ösztöndíjjal Amerikából blogoló írónővel, pedig minden bejegyzésében megfontolásra méltó bölcsességekre akadhatunk. Most viszont olyan történt, amitől arcunkra fagyott az idült mosoly: a legutóbbi bejegyzés úgy indul, mint egy szokványos Oravecz-poszt, a végére azonban Somersby-nyereményjátékba torkollik.

Advertisement

A szerző először azon tűnődik, mi lenne, ha elveszítené a látását, de aztán rájön, hogy "aki magában megtalálja a boldogságot, hazatalál", majd eljutunk oda, hogy fontosak a barátok. És mit csinál Oravecz Nóra a barátaival? Nem találjátok ki: Somersbyzik! És mivel most Amerikában van, hiányoznak a közös Somersbyzések :(((

Advertisement

És akkor, amikor már újra visszajutottunk oda, hogy "meg kell élni a pillanatot", bombaként robban az utolsó bekezdés: "Merd megélni és megörökíteni a pillanatot. Nekem is az segít most átélni a nehezebb napokat. Nyomj egy friendsie-t a barátaiddal, miközben Somersbyztek!" Persze, a legjobb friendsie tulajdonosa Oravecz Nóra-könyvet nyer, és a feltöltők között egy cidermárka – nem árulom el, melyik – ajándékait is kisorsolják hetente. Nem is tudom hirtelen, kinek kell itt felállva tapsolni, az írónőnek vagy a reklámügynökségnek. Csak sajnálni tudom, hogy Végh Antal ezt nem érhette meg, ő igazán értékelni tudná a tanítványt.

(via taste.like tumblr)

EDIT: Dukai Regina is nyomja a friendsie-t a barátaival, nem csak Nóra. De az sokkal kevésbé szórakoztató.

Share This Story

Get our newsletter