​Lebékemenetezte a Critical Masst és a többi civilt Horváth "Búra" Csaba

Illustration for article titled ​Lebékemenetezte a Critical Masst és a többi civilt Horváth Búra Csaba

Jézusom, én csak most látom, miket mondott a fővárosi közgyűlésben Fidesz és Tarlós legfrissebb fővárosi cimborája. Úgy gyalázta a civileket, hogy Lázár János se csinálta volna jobban.

Van annyira komoly a közgyűlés munkája, hogy nem ilyen békemenetes szimpátiamegmozdulásokkal - akár fizetett, akár nem - kell a fővárosi döntéshozatalt befolyásolni. Ez a véleményem, és köszönöm szépen.

Advertisement

Ezekkel a szavakkal kommentálta a közgyűlés szerdai ülésén az MSZP legendás Búrája a CM, a Kerékpárosklub és a Levegő Munkacsoport akcióját. Búra akkor kapta ezt a nevet, amikor a főpolgármesteri kampányában azt igérte, üvegbúrával fedi le a Városligetet. A három civil szervezet a lehető legunortodoxabb módon egy Fidesz-káder és cége, vagyis Vitézy Dávid és a BKK mellett állt ki , egyszerűen azért, mert látványosan jól végezték a dolgukat, az irigygyerek-lelkű, de annál sokkal nagyobb hatalmú Tarlós pedig emiatt szétverte a céget.

Érdemes megnézni a videót is a Magyarinfo posztjában, fantasztikus, milyen arccal és hangon gyalázza a komcsik wannabe Lázárja a civil véleménynyilvánítást.

Advertisement

(via magyarinfo.blog.hu, az illusztráció is innen)

Share This Story

Get our newsletter