Tegnap este kisodr√≥dott egy Szigetre tart√≥ haj√≥ a Dun√°n. A Nullker riportere a fed√©lzeten volt, amikor le√°llt a motor √©s lekapcsoltak a l√°mp√°k. Mindenki szerencs√©sen meg√ļszta a balesetet.

Egy darabig nem vett√ľk √©szre, hogy sodr√≥dunk, de azt√°n m√°r a parlamentet is elhagytuk, elkezdt√ľnk begyorsulni, a szem√©lyzet rohang√°lt √©s telefon√°lt ‚Äď ja, mert a r√°di√≥ √©s a korm√°ny sem mŇĪk√∂dik √°ram n√©lk√ľl. Na itt m√°r kezdt√ľnk kicsit megijedni. Egy m√°sik haj√≥hoz pr√≥b√°ltunk kapcsol√≥dni, √∂sszek√∂t√∂ttek minket, de olyan nagy volt a sodr√°s, hogy a k√∂t√©l elszakadt.

Ezt √≠rja a besz√°mol√≥j√°ban a Nullker riportere, Betti, aki szerint a leg√©nys√©g magabiztosan √©s gyorsan reag√°lt m√©g akkor is, amikor elkezdtek a parton horgonyz√≥ haj√≥k fel√© sodr√≥dni nagy sebess√©ggel. ElŇĎsz√∂r csak s√ļroltak egy parti haj√≥t, a L√°nch√≠dn√°l csap√≥dtak neki egy haj√≥sz√°llod√°nak.

V√©g√ľl egy mentŇĎhaj√≥ seg√≠ts√©g√©vel siker√ľlt partravontatni a j√°rmŇĪvet.

Itt m√°r mellett√ľnk √°llt egy haj√≥, aki azonnal seg√≠tett. Siker√ľlt √∂sszek√∂tni a haj√≥kat √©s kivontatott minket a kik√∂tŇĎbe. Itt √°tsz√°lltunk egy √ļj haj√≥ra √©s egy cigi √©s p√°r korty vodka ut√°n megmosolyogtuk a dolgot.

Advertisement

P√©nteken mi is haj√≥val ment√ľnk a Szigetre, de lehet hogy nekem a p√°r korty vodk√°n√°l t√∂bb kellett volna ha nagy sebess√©ggel elkezdek sodr√≥dni a Fekete-tenger fel√©

A kép illusztráció, via Galambos Gergely