​Lázár vs Orbán: a logika titánjainak párbaja

Illustration for article titled ​Lázár vs Orbán: a logika titánjainak párbaja

Két vaslogikájú államférfi egy-egy csodálatos mondattal örvendeztette ma meg a nevetni vágyókat. De ki mondott viccesebbet? Döntsetek!

Advertisement

Lázár János nem élőszóban, hanem írásban sütötte el a Mondatot. Egy írásbeli kérdésre, ami azt firtatta, hogy miért emelik 40-ről 50 százalékra az RTL Klub reklámadójának felső sávját, többek között a következőt felelte:

Ahogy azt bárki láthatja, a reklámadó bevezetése óta az RTL maga mondott le a minimálisan elvárható szakmai szabályok betartásáról, és a híradók szerkesztését saját pénzügyi szempontjainak rendelte alá.

Advertisement

Egy kereskedelmi tévének, vagyis egy üzleti vállalkozásnak olyan híradót szerkeszteni, ami a jót tesz a cégnek pénzügyileg? SKANDALLUM! Ha megbűvölt Lázár logikája, szavazz rá!

Orbán Viktor élőszóban szállt be a versenybe, a pénteki szokásos Kossuth rádiós interjújában. A vasárnapi üzletbezárásokról sok más mellett ezt mondta:

"Orbán szerint nem megalapozottak azok az érvek, hogy egy ilyen törvény miatt emberek százai vagy ezrei veszíthetik el állásukat, hiszen ugyanannyi ember fog vásárolni, ugyanannyi terméket. Így maximum máshol fognak dolgozni azok az emberek."

Advertisement

Touché! Ha magával ragadott a Bolyaiak óta történt legnagyobb magyar matematikai-logikai forradalom hangulata, szavazz Orbánra!

Na, ki a Nap Logikusa?

Share This Story

Get our newsletter