This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lázár János megharagudott a Heti Válaszra

Illustration for article titled Lázár János megharagudott a Heti Válaszra

Ajjaj, volt már abból baj, amikor a miniszterelnökség-miniszter megharagudott egy újságra.

Advertisement

Lázár János egy valasz.hu-s szöveg miatt lett zabos, melyben a szerző a miniszter hétfői, komoly karriert befutott felszólalását szemlézte, azzal, hogy úgy néz ki, saját maga szerint is túl sok hatalma van ennek az embernek. Aki konkrétan ezt mondta a Parlamentben:

Erőmet, képességeimet, tudásomat messze meghaladó mértékű portfóliót szánt nekem a miniszterelnök úr miniszterként. Nagyon várom már, hogy leadhassak a portfóliómból, és ne újakat kapjak.

Advertisement

A lap szemléje után Lázár János nem volt rest tollat ragadni – vagy esetleg ragadtatni valamely szárnysegédjével –, és egyebek közt ilyeneket írt:

Jó ideje nem tartozom a Heti Válasz által futtatott politikusok közé, így megtisztelő, hogy a szerkesztőség a parlamenti mondataim között szemlézve idézi ironikus, önironikus gondolataimat.

Advertisement

Illetve:

A Heti Válasz és a valasz.hu cikkeiben mondataim tudatos félremagyarázása azért nem zavar, mert velem kapcsolatos ellenséges írásaik az elmúlt években csak megerősítették a választóimat, hogy ügyeiket és képviseletüket rám bízzák.

Advertisement

Még szerencse, hogy mellesleg kiderült az is, hogy értette Lázár azokat a szavakat. Hát úgy, hogy sok a munkája, és nem vállal többet, továbbá igyekszik megfelelni a felelősségnek és a feladatainak, de ezután sem fog ráülni a babérjaira. Ez megnyugtató mindenképpen.

Kormányátalakításról, feladat-átcsoportosításról, Szijjártó-nyirbálásról egyelőre nincs szó.

Advertisement

Akárhogy is, ennek a barátságnak is vége. Már ha volt ilyen egyáltalán.

Fotó: Varga György/MTI

Share This Story

Get our newsletter