This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lázár János drogosnak is jól nézne ki

Illustration for article titled Lázár János drogosnak is jól nézne ki

Hiába próbál a Drogriporter azzal viccelni, hogy Lázár János nemsokára bevezetteti a Nemzeti Kenderboltok hálózatát. Lázárba nem lehet vizuálisan belekötni. Mikola Seriff óta nem volt ilyen fess férfi a magyar politikában. Neki a fekete öltöny és a pszichedelikus póló egyformán jól áll, tőle azt is mosolyogva fogadnám, ha az utolsó fillérjeimet venné el egy törvénymódosítással, ami minden magyar állampolgát vagyonát a Continental Dohányipari Zrt. tulajdonosának zsebébe rendelné átlapátolni.

Advertisement

(Nagyon jók a kép alatti beszívott kommentek, a két kedvencem az "Ez most komoly?" és a "Nem tudom ki az a Lázár Jani".)

Kifejezetten szomorú vagyok, hogy a Vezénylő Tábornok Úr eldannydevitósodása miatt eggyel kevesebb jó pasi maradt a kormány környékén. Tényleg, ki maradt egyáltalán értékelhető kandúr a klubelnökömön, Deutsch Tamáson kívül? Küldjetek fotókat és leírásokat az Utolsó Szexi Fideszesekről!

Share This Story

Get our newsletter