Mucsaizmus extra: Lázár János levelet írt a norvég kormánynak, amiben azt kéri, hogy inkább ne küldjenek pénzt a magyar civil szférának.

Azt hitted, hogy a Nyugat-Európát és Amerikát televinnyogó balosok és liberálisok behozhatatlanul vezetnek a "Ki tudja kínosabban lejáratni Magyarországot külföldiek előtt?" versenyben? Nem tévedhettél volna nagyobbat.

Lázár miniszter, aki képtelen elviselni, hogy a norvég kormány nem a magyar kormányon, hanem civileken keresztül osztja szét a Norvég Civil Támogatási Alap milliárdjait, most azt kérte egy Vidar Helgesen EU-ügyi miniszternek küldött levélben, hogy függesszék föl a támogatásai programot.

Azon felül, hogy mit gondolhatnak egy olyan pöcsfejű országról, aminek a kormánya azt kéri, hogy valaki NE adjon ingyen pénzt magyaroknak, Lázár ennél nem is lehetne önleleplezőbb. A Fidesz kormányzási taktikája, vagyis az állampárti mértékű rátenyerelés Magyarország életének minden szeletére és szférájára neki természetes, európai szemmel nézve viszont természetesen barbárság. Úgyhogy igazából remek hír ez a levél, nem jelentéktelen lépés az őszinteség felé. És Lázár ezzel bónuszként hülyét is csinál magából, hiszen még a Centrális Állapártnak sincsen semmi köze ahhoz, hogy egy tőle független kormány kinek mit ad Magyarországon.

Advertisement

Fotó: Kovács Tamás/MTI