Tutira nem! De ha mĂ©gis, nĂ©zd meg Ășjra annak apropĂłjĂĄn, hogy most mĂșlt pont ötĂ©ves.

A reklĂĄmot 2010 februĂĄrjĂĄban kĂ©szĂ­tette az Ogilvy ĂŒgynöksĂ©g, az angol labdarĂșgĂł-szövetsĂ©g Kick Homophobia Out kampĂĄnya keretĂ©ben, a pĂĄlyĂĄkon hallhatĂł homofĂłb rigmusok visszaszorĂ­tĂĄsa Ă©rdekĂ©ben. A kisfilm elĂ©g sok kritikĂĄt kapott, hamar fel is hagytak a vetĂ­tĂ©sĂ©vel, de a YouTube-rĂłl szerencsĂ©re nem tudtĂĄk eltĂŒntetni. TĂ©ny, hogy Ă©n sem tudom, mennyire felel meg a cĂ©lnak, azt viszont igen, hogy rendkĂ­vĂŒl vicces.

A fƑszerepet alakĂ­tĂł szĂ­nĂ©sz, Paul Popplewell eleve zseniĂĄlisan jĂĄtssza a vĂ©gtelenĂŒl suttyĂł, agresszĂ­v angol focihuligĂĄnt, aki Ă©lete minden terĂŒletĂ©n csak az alkalmat keresi, hol buzizhat egy nagyot. Éppen ezĂ©rt lesz nagyon vicces, amit az irodĂĄban vagy a munkahelyi liftben mƱvel.

A filmmel kapcsolatban az volt a leggyakoribb kifogĂĄs, hogy tĂșl vicces, Ă©s inkĂĄbb szĂłrakoztatĂłvĂĄ teszi a primitĂ­vsĂ©get, nem pedig elĂ­tĂ©lendƑvĂ©. De inkĂĄbb mindenki döntse el ezt maga, Ă©s aki a mĂĄsfĂ©l perces, kicsit hosszabb verziĂłt szeretnĂ© lĂĄtni, az megnĂ©zheti itt.