De a hangs√ļly m√©g a lassacsk√°non van: a BKK √©s a M√ĀV is j√°ratkimarad√°sokr√≥l, jelentŇĎs k√©s√©sekrŇĎl sz√°mol be.

Orsz√°gszerte tart m√©g a szerdai vihar ut√°ni helyre√°ll√≠t√°s √©s a k√°rok felm√©r√©se, de az m√°r biztos, hogy volt hal√°los √°ldozata is a viharnak: egy kispesti pinc√©ben felgy√ľlemlett v√≠z okozott √°ram√ľt√©st.

A M√°vinform azt k√∂z√∂lte az MTI-vel, hogy t√∂bb helyen, k√∂zt√ľk a budapesti elŇĎv√°rosi vonatforgalomban m√©g cs√ľt√∂rt√∂k√∂n is jelentŇĎs fennakad√°sok v√°rhat√≥k az elŇĎzŇĎ napi vihar k√∂vetkezm√©nyek√©nt.

A Keletiben t√∂bb v√°g√°nyt is lez√°rtak, a g√∂d√∂llŇĎi vonatok egy√°ltal√°n nem k√∂zlekednek, a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon 40-60, Szolnok fel√© 30-40 perces k√©s√©sekkel kell sz√°molni, enn√©l kisebb k√©s√©sek pedig majdnem mindegyiken elŇĎfordulhatnak. Azt √≠g√©rik, estig minden vonalon helyre√°ll majd a rend. (Ide j√∂hetnek a viccek arr√≥l, hogy akkor csak m√°sf√©l √≥r√°t k√©snek majd a vonatok? LOL)

A BKK is probl√©m√°kr√≥l sz√°molt be, legink√°bb az utakra, a villamos- √©s trolivezet√©kekre dŇĎlt f√°k miatti felsŇĎvezet√©k-szakad√°sok miatt, mindenki n√©zze meg a t√°rsas√°g Facebookj√°t, mielŇĎtt elindulna. De az biztos, hogy a 3-as metr√≥, a H6-os, a H7-es, a H8-as √©s a H9-es H√ČV ism√©t a teljes vonalon j√°r.

Advertisement

(A fotót még tegnap este készítette NAK)