This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Lányokkal maxolták ki a céges ebédet Tokióban

Illustration for article titled Lányokkal maxolták ki a céges ebédet Tokióban

Pontosan azt kapjuk a 65 ezer forintos csomagban, amire elsőre gondolnánk kimaxolt céges ebédként: csajt az uzsonnásdoboz mellé, aki kihozza az ebédet, megterít, majd beszél róla.

Advertisement

Japán lévén természetesen semmi primitívkedés nincs a Platinum Lunch csomagjában. Szakimoto Kendzsi, a vállalat szóvivője azt mondta a Wall Street Journalnek, hogy vásárlóik időnként panaszkodtak, hogy az ebédet kiszállító férfiak nem viselkednek megfelelően, nem foglalkoznak a vásárlókkal. „Ekkor született az ötlet” – mondta Szakimoto.

Legalább 30 ezer jen (65 ezer forint) értékben kell rendelni, a szolgáltatást vállalati ügyfelek vehetik igénybe. Az ebédet felszolgáló nők a Platinum Production modellügynökség által képviselt színésznők vagy modellek, és legalább három nappal előre meg kell rendelni őket, hogy tisztességesen fel tudjanak készülni az ételről való csevegésre.

Advertisement

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán kijönnek, megterítenek, jó étvágyat.

A cég a bentóit – ezek a dobozba csomagolt, japán ebédmenük – számos tokiói étteremből, többek között Michelin-csillagos helyekről válogatja.

Advertisement

Fotó: Platinum Lunch

Share This Story

Get our newsletter