Pontosan azt kapjuk a 65 ezer forintos csomagban, amire elsŇĎre gondoln√°nk kimaxolt c√©ges eb√©dk√©nt: csajt az uzsonn√°sdoboz mell√©, aki kihozza az eb√©det, megter√≠t, majd besz√©l r√≥la.

Jap√°n l√©v√©n term√©szetesen semmi primit√≠vked√©s nincs a Platinum Lunch csomagj√°ban. Szakimoto Kendzsi, a v√°llalat sz√≥vivŇĎje azt mondta a Wall Street Journalnek, hogy v√°s√°rl√≥ik idŇĎnk√©nt panaszkodtak, hogy az eb√©det kisz√°ll√≠t√≥ f√©rfiak nem viselkednek megfelelŇĎen, nem foglalkoznak a v√°s√°rl√≥kkal. ‚ÄěEkkor sz√ľletett az √∂tlet‚ÄĚ ‚Äď mondta Szakimoto.

Legal√°bb 30 ezer jen (65 ezer forint) √©rt√©kben kell rendelni, a szolg√°ltat√°st v√°llalati √ľgyfelek vehetik ig√©nybe. Az eb√©det felszolg√°l√≥ nŇĎk a Platinum Production modell√ľgyn√∂ks√©g √°ltal k√©pviselt sz√≠n√©sznŇĎk vagy modellek, √©s legal√°bb h√°rom nappal elŇĎre meg kell rendelni ŇĎket, hogy tisztess√©gesen fel tudjanak k√©sz√ľlni az √©telrŇĎl val√≥ cseveg√©sre.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán kijönnek, megterítenek, jó étvágyat.

A c√©g a bent√≥it ‚Äď ezek a dobozba csomagolt, jap√°n eb√©dmen√ľk ‚Äď sz√°mos toki√≥i √©tterembŇĎl, t√∂bbek k√∂z√∂tt Michelin-csillagos helyekrŇĎl v√°logatja.

Advertisement

Fotó: Platinum Lunch