Nem a subbai értelemben vett ikertornyoknak, hanem a World Trade Centernek öltözött a két angol lány. A 9/11-es áldozatok családtagjai kiakadtak.

Amber Langford √©s Annie Collinge 150 fontot √©rŇĎ v√°s√°rl√°si utalv√°nyt nyert a k√∂z√∂s koszt√ľmmel egy chesteri kocsm√°ban. A Sun a c√≠mlapon hozta le a l√°nyok egyik fot√≥j√°t. Ugyancsak a Sun riportj√°b√≥l der√ľl ki, hogy Langford √©desapja pil√≥ta, √©s ŇĎ is a levegŇĎben volt Amerik√°ban 2001. szeptember 11-√©n. Az apuka nem √∂r√ľlt a jelmezeknek.

Amiket egyébként teljes precizitással készített el a két lány, ezen a fotón nem látszik, de a ruhákon valahogy megjelenítették a lángoló tornyokból kiugró embereket is.

A l√°nyok k√©sŇĎbb azt nyilatkozt√°k, hogy egy√°ltal√°n nem viccnek sz√°nt√°k a jelmezt, hanem komolyan be akartak mutatni a mai kor egyik borzalmas esem√©ny√©t.

A kocsm√°t √ľzemeltetŇĎ c√©g az√≥ta bocs√°natot k√©rt √©s r√°kente az eg√©szet az este DJ-j√©re, akinek a gyŇĎztesek kiv√°laszt√°sa volt a feladata. A k√©t l√°ny a chesteri egyetemre j√°r, ami el√≠t√©lte az eg√©szet √©s vizsg√°latot √≠g√©rt.

Advertisement

A Sun besz√©lt az egyik brit √°ldozat csal√°dtagj√°val is, aki nem √©rti, hogyan vehettek fel ilyen koszt√ľm√∂t, hiszen 9/11-et a l√°nyok is meg√©lt√©k. Igaz, h√©t√©vesen.

[Independent]