H√≥napok √≥ta kint volt a ker√ľleti weboldalon, hogy ŇĎ lett az √©v polg√°rmestere. De elm√ļlt egy √©v. A megold√°s? Bele√≠rt√°k az aj√°nl√≥ba, hogy "tavaly", √©s otthagyt√°k a c√≠mlapon. Szolga√ļjs√°g√≠r√°s-t√∂rt√©nti brav√ļr!

2013. j√ļnius 14.-√©n robbant a h√≠rbomba a masodikerulet.hu-n, miszerint a ker√ľlet polg√°rmestere lett az orsz√°g legjobbja ebben az embert pr√≥b√°l√≥ mŇĪfajban. Jobb h√≠r ez, mint a BL-d√∂ntŇĎ, √©rthetŇĎ, hogy kiker√ľlt a c√≠mlapra, √©s az is √©rthetŇĎ, hogy nem azonnal p√∂rg√∂tt le onnan.

Annyira nem, hogy f√©l √©ven √°t ottragadt, azt√°n elj√∂tt a Szilveszter, majd az elker√ľlhetetlen √öj√©v, √©s m√°r b√©rtollnokszemmel is k√≠nos kezdett lenni a helyzet. Hogyan oldotta meg ezt a weboldal szerkesztŇĎje? Fogta az aj√°nl√≥t, ami √≠gy hangzott:

Láng Zsolt az év polgármestere

L√°ng Zsolt j√ļnius 14-√©n B√©k√©scsab√°n a V√°rosi Polg√°rmesterek Randev√ļja rendezv√©ny keret√©ben vehette √°t az elismer√©st. A c√≠met az interneten √©rkezett szavazatok alapj√°n √≠t√©lik oda, a d√≠j t√∂rt√©net√©ben id√©n elŇĎsz√∂r jutalmaztak fŇĎv√°rosi polg√°rmestert.

Advertisement

és átírta erre:

Láng Zsolt 2013-ban az év polgármestere

L√°ng Zsolt tavaly j√ļnius 14-√©n B√©k√©scsab√°n a V√°rosi Polg√°rmesterek Randev√ļja rendezv√©ny√©n vehette √°t az elismer√©st. A c√≠met az interneten √©rkezett szavazatok alapj√°n √≠t√©lik oda, elŇĎsz√∂r jutalmaztak fŇĎv√°rosi polg√°rmestert.

Advertisement

Vagyis bele√≠rta, hogy tavaly, kih√ļzta azt, hogy "keret√©ben" meg hogy "a d√≠j t√∂rt√©net√©ben elŇĎsz√∂r id√©n", √©s a friss, szenz√°ci√≥s cikkk maradt a c√≠mlapon. √Čs rem√©lem ott is marad, m√≠g a vil√°g Fidesz!

(A tippért köszönet Csillának!)